onsdag den 24. oktober 2018

GÆT en udstillingsaktuel kunstner:

DETTE FARVERIGE VÆGMALERI er lige nu en del af en større udstilling med en internationalt kendt kunstner i Danmark. Vi mennesker sætter spor. Nogle spor er personlige og private, andre er offentlige. Kunstneren her er optaget af spor. Som en detektiv eller en sporhund følger denne kunstner efter de spor, mennesker sætter og samler dem sammen. Nogle spor kan man se er betydningsfulde. Nogle spor kan man forstå er betydningsfulde for denne kunstner. Og nogle spor kan man se, men ikke lige forstå.

HVAD FORTÆLLER SPORENE på denne væg os? Om farveglæde og fri udfoldelse? Fortæller de dig hvem kunstneren er? Du kan gætte med til kl 24 iaften den 24. 10.2018.

AFSLØRING: KUNSTNEREN ER DANH VO (1975), der lige nu er udstillingsaktuel på SMK med udstillingen Take My Breathe Away. Kunstneren har ladet sin niece sætte spor på væggene i den ene sal. Hvad fortæller de os? Om et farveglad barn? Om et barn der må alt? Om en onkel der ikke sætter grænser? Om en onkel der er glad for sin familie? Om et bredt interessefelt hos kunstneren?

UDSTILLINGEN RUMMER også udvalgte gipsafstøbniger fra antikken og middelalderen fra den Kongelige Afstøbningssamling, kinesiske træpavilloner, plantekasser med krydderier til museets retaurant, Enzo Maris møbler, Isamu Noguchis Akari Light Sculptures, Nanna Ditzels Hallingdal-tekstil. Historier og æstetiske udtryk fletter sig i den grad ind i hinanden på denne udstilling.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar